September 19, 2018

Rank-Checker

Het meten van Google rankings op wekelijkse basis is zeker van belang wanneer u de prestaties van uw website wil blijven volgen. Een meting via onze Rank-Checker tool maakt het mogelijk exacte SEO prestaties bij te houden op het gebied van specifieke zoekwoorden en zelfs zoekgroepen. Zodra u gebruik maakt van de Rank-Checker tool hoeft u na een eenmalige download niets meer te doen. Rank-Checker werkt namelijk wekelijks de nodige statistieken bij om inzicht te kunnen geven over uw ranking in 5 verschillende zoekmachines. Niet alleen worden de statistieken weergegeven van uw eigen website, ook krijgt u inzicht op de activiteiten van uw huidige concurrentie. Inzicht krijgen op uw huidige ranking is nog nooit eerder zo gemakkelijk geweest en het is dan ook voor zowel particulieren als bedrijven zeer eenvoudig toe te passen.

Rank-Checker is een betrouwbare en geavanceerde zoekmachine wat speciaal ontwikkeld is om diverse online posities te monitoren en diverse zoekwoorden te onderzoeken. De Rank-Checker tool is volledig geautomatiseerd, waardoor het voor u alleen nog maar nodig is om de uitslagen en onderzoeksrapporten in te lezen. Door een beter beeld te krijgen van uw huidige ranking, komt u erachter hoe dit het beste geoptimaliseerd kan worden. Door het toepassen van SEO kunt u er als bedrijf voor zorgen dat de juiste bezoekers op uw website terecht komen. Om erachter te komen op welke zoekwoorden u het hoogst in de ranking scoort, is het dus nodig om een betrouwbare ranking tool te gebruiken. Ook voor gebruikers zonder kennis van SEO is Rank-Checker de ideale tool om uw huidige positie te monitoren.

Een snelle manier om uw ranking te bepalen is het invoeren van uw website in een online zoekmachine. Dit is echter een onbetrouwbare manier van onderzoek voeren, aangezien tegenwoordig de zoekmachines steeds meer gepersonaliseerd worden naar de internetgebruiker. Dit houdt in dat Google steeds meer gegevens en online data verzameld van alle activiteiten, om zo alleen nog maar relevante rankings aan de gebruiker te kunnen tonen. Deze rankings zijn dus persoonsgebonden en kunnen op elke computer van elkaar verschillen. Het is dus van belang dat dit onderdeel niet betrokken zal raken bij een globaal zoekwoorden onderzoek. Door gebruik te maken van een externe zoekmachine als Rank-Checker, krijgt u een ongefilterd overzicht en resultaat.

Rank-Checker is gemakkelijk te downloaden via onze website. Gebruik maken van deze software kan al vanaf € 9,- euro per maand. Meer informatie over onze abonnementen vindt u op onze website. Rank-checker biedt naast de reguliere desktop versie ook een geoptimaliseerde applicatie aan, welke weergegeven kan worden zowel op uw smartphone als op uw tablet. Zodra u de software geïnstalleerd is, zal het na openen direct gaan starten met het onderzoek. Een groot voordeel van Rank-Checker is dat u inzichten kunt krijgen op de activiteiten en SEO optimalisatie van uw concurrentie. Het is bij Rank-Checker ook mogelijk om alle statistieken in een overzichtelijk rapport op te slaan. Het rapport kan worden geexporteerd als PDF bestand, zodat u het globale onderzoek direct kunt presenteren aan uw klanten of zelfs medewerkers.