September 18, 2018

Online Marketing Tool

De analysetool van Rank-Checker is zeer eenvoudig te gebruiken, ook door gebruikers zonder enige ervaring in SEO. Het analyseren en onderzoeken van rankings in diverse zoekmachines is nodig om uw website kunnen optimaliseren op de meest effectieve en snelste manier. De statistieken van Rank-Checker kunt u gebruiken om uw aantal bezoekers drastisch te verhogen door verschillende strategieën toe te passen. Van video optimalisatie, website conversie, tot aan internet adverteren; Rank-Checker kunt u helpen om aan de top te komen. Wees uw concurrentie voor door uw direct zichtbaar te maken voor potentiële en nieuwe klanten. Onze geavanceerde zoekmachine focust zich op een optimalisatie verdeeld onder verschillende categorieën:

Zoekmachine Optimalisatie

Met behulp van Rank-Checker kunt u meer zichtbaarheid creëren voor uw publiek. Het positioneren van uw website bovenaan een zoekmachine is niet alleen weggelegd voor particulieren en bedrijven met een hoog budget. Door slimme optimalisatie factoren toe te passen, is het nu mogelijk om zelfs met een klein budget op te vallen. Door middel van overzichtelijke videohandleidingen, ingesloten in onze software, kunnen wij er voor zorgen dat uw website zal blijven stijgen in de zoekmachines. Een dure investering in een marketingbureau is vanaf nu verleden tijd. Dankzij Rank-Checker bent u nu zelf in staat om uw eigen website te optimaliseren.

Social Media Optimalisatie

Om zoveel mogelijk uit uw optimalisatie te kunnen halen, kunt u overwegen om de social media kanalen hierin te betrekken. Rank-Checker biedt niet alleen de tool voor volledige website analyse en onderzoek, maar adviseert u ook over social media mogelijkheden. Meer bereik op een social media platform heeft rechtstreeks effect op het verkeer op uw website. Door platformen zoals Facebook op een slimme manier te gebruiken, valt u meer op bij potentiële klanten. Benut de populariteit van social media en gebruik alle mogelijkheden in uw eigen voordeel. Met behulp van Rank-Checker vergroot u uw online zichtbaarheid via social media om zo uw marketing strategie compleet te maken.

Regionale Optimalisatie

Steeds meer mensen zoeken in Google naar een bedrijf of dienst per regio of gemeente. Google koppelt websites aan specifieke locaties, waardoor het van belang is om als website hier op in te spelen. Door een regionale optimalisatie toe te passen, wordt uw website direct zichtbaar voor klanten in de omgeving. Ook wanneer er gezocht wordt naar algemene zoekwoorden, zult uw bedrijf een stuk hoger ranken. Wanneer uw bedrijf zich op meerdere locaties tegelijk bevindt, heeft het veel voordelen om uw regionale targeting te optimaliseren via Rank-Checker. Daarnaast krijgt u beter inzicht hoe u het beste gebruik kunt maken van van online bedrijfsgidsen, zoals bijvoorbeeld Tripadvisor.

Concurrentie

Blijf uw concurrentie ten alle tijden een stap voor door gebruik te maken van de Rank-Checker. Dankzij onze analysetool krijgt u inzicht in alle activiteiten van uw huidige concurrentie, wat het mogelijk maakt om hier direct op in te spelen. Door uw website te blijven optimaliseren, zorgt u ervoor dat u altijd boven uw concurrentie zal blijven ranken. Win uw concurrentie oorlog door middel van een goede SEO en website optimalisatie dankzij het handige overzicht in Rank-Checker.