September 18, 2018

Rank-Checker CMS Systemen

Rank-Checker is ontwikkeld voor het gebruik van de meest belangrijke en populaire shop en CMS systemen. Welk systeem u als bedrijf ook heeft gekozen, onze tool is volledig ingericht op basis van een breed scala aan CMS systemen. Rank-Checker heeft diverse videohandleidingen en gidsen ontwikkeld om u als gebruiker te kunnen begeleiden in de SEO optimalisatie. Kom op deze pagina meer te weten over de diversiteit van de systemen, open onze specifieke handleiding en ga direct aan de slag!

WordPress

WordPress is de meest populaire CMS systeem ter wereld en is dan ook het meest geschikt voor online marketing. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk waardoor het voor elke gebruiker eenvoudig wordt om een website te bouwen en zelfs te onderhouden. Maak in het systeem gebruik van één van de daarvoor ingerichte plugins om zo uw SEO gemakkelijk te kunnen optimaliseren. Rank-Checker biedt een volledig op maat gemaakte WordPress handleiding welke stap voor stap gevolgd kan worden. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse tips en plugins informatie om zo uw website binnen de kortste keren te optimaliseren.

Drupal

Drupal is een open source CMS en mag zeker niet vergeten worden wanneer het aankomt op de meest gebruikte CMS systemen ter wereld. Met een focus op web content, telt Drupal ontzettend veel CMS gebruikers en bieden zij daarom verschillende SEO plugins aan. Zij bieden content gerichte tools aan zoals bijvoorbeeld blokken, content views en nog veel meer. Door gebruik te maken van een actieve community, weet Drupal zich te onderscheiden tegenover zijn concurrentie. Om hier het verschil van te kunnen begrijpen, reikt Rank-Checker u diverse handleidingen en informatie aan om u te begeleiden door het SEO process van Drupal.

Joomla

Ook Joomla is een open source CMS systeem waar uitgebreide en prachtige websites mee gebouwd kan worden. Technische kennis of vaardigheden op het gebied van webdesign is niet nodig tijdens het bouwen in Joomla. Het systeem is flexibel en is daarom toepasbaar voor zowel kleine als grote websites. Het is voor iedereen toegankelijk en gemakkelijk te beheren. Rank-Checker biedt daarom een gids aan speciaal voor Joomla gebruikers om beheerders op die manier te kunnen informeren over alle SEO mogelijkheden in deze CMS syteem. Daarnaast kunt u Rank-Checker stap voor stap volgen via de videohandleiding, welke terug te vinden is in onze software.

Magento

CMS systeem Magento is uitermate geschikt voor bedrijven met als doelstelling een webwinkel te bouwen. Deze gratis e-commerce platform is makkelijk in gebruik en daarom zeer gebruiksvriendelijk voor ondernemers. Door verschillende koppelingen toe te passen in het systeem, is het mogelijk om een webwinkel volledig op maat te bouwen. Rank-Checker heeft een handleiding ontwikkeld speciaal voor Magento om uw webwinkel zo goed mogelijk te optimaliseren door middel van SEO en online marketing.

Wix

Wix is speciaal ontwikkeld voor het creëren van HTML5 websites. Het is niet nodig om Wix voor te programmeren of te downloaden waardoor het bouwen direct online gestart kan worden. Via de Wix editor is een website volledig te editen naar de wensen van de gebruiker. Rank-Checker begeleid u graag via onze videohandleiding door het process van SEO speciaal voor Wix gebruikers.